gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Nema nezaboravnog gastronomskog doživljaja bez vrhunskih namirnica i stručnosti. A vaše stručno znanje savršeno nadopunjuju profesionalni strojevi koje imamo. Pružamo najbolju kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni - nudimo vam izvrsne proizvode uz naše dugogodišnje iskustvo.

Naša filozofija poslovanja

Preuzimamo odgovornost za podatke prikazane na web stranici i ne prodajemo lažne proizvode - proizvode s navedenim parametrima isporučujemo u dogovorenom roku po dogovorenoj cijeni. Naša uobičajena, dinamična korisnička služba uvijek je dostupna, a naš logistički i servisni tim diktira maksimalnu brzinu dobavljačima i otpremnim partnerima.

Tijekom više od 10 godina postojanja i s više od 70.000 ispunjenih narudžbi iza nas, stekli smo iskustvo u brzom opsluživanju najrazličitijih potreba i filtriranju proizvoda nesigurne kvalitete.

Naš tim

Svaki član našeg tima, koji je tijekom godina narastao na 15 ljudi, vrijedno radi kako biste brzo dobili moderne i pouzdane kuhinjske aparate po pristupačnoj cijeni. S najpoznatijim europskim proizvođačima iza nas, možemo osigurati učinkovitu opremu za široku paletu kuhinjskih operacija.

Naše profesionalno iskustvo

Stalno posjećujemo najvažnije sajmove u Europi kako bismo Vam pružili najmodernije strojeve i procese. Naši zaposlenici prisutni su na sajmovima HOST (Milano), Hotelympia (London), Hostelco (Barcelona), SIRHA (Pariz), Ambiente i IFFA (Frankfurt) kako bi zadovoljili vaše posebne potrebe s najnovijim znanjem. Naši servisni tehničari prolaze kontinuiranu obuku, a njihovo znanje usmjeravamo prema našim dobavljačima - kako biste mogli raditi s još kvalitetnijim proizvodima.

Predstavljanje proizvođača

Nudimo samo proizvode potpomognute pouzdanom pozadinom servisa i opskrbom rezervnim dijelovima. Proizvođači proizvoda koje prodajemo ozbiljno shvaćaju osiguranje kvalitete, stalnu obuku i opskrbu rezervnim dijelovima. U svakodnevnom smo kontaktu s našim dobavljačima i naši kamioni redovito odlaze kako bismo osigurali kontinuiranu opskrbu.

Informacije o tvrtki

Naziv tvrtke: Gammo Europe Kft.
Sjedište: 1119 Budapest, Hadak útja 11-27.
Matični broj: 01-09-281228
OiB: 23925148-2-43

Dun&Bradstreet, međunarodni pružatelj i ocjenjivač poslovnih informacija, klasificira financijsku stabilnost i poslovnu pouzdanost svih operativnih kompanija na temelju kontinuirano mjerene i dokazane metodologije koju su razvili međunarodni stručnjaci.
Tako je i naša tvrtka izabrana za jednu od financijski najstabilnijih tvrtki.

Dun & Bradstreet tanusitvany 

Velika je čast za našu tvrtku što možemo biti među najboljima prema Dun&Bradstreetovom objektivnom rejtingu poduzeća. Veliku pozornost posvećujemo poštenom ponašanju na tržištu, stoga nam je važno da je vanjski stručnjak potvrdio da je vjerojatnost insolventnosti naše tvrtke izuzetno mala. Vjerujemo da uz pomoć Dun&Bradstreet certifikata možemo dodatno povećati povjerenje prema našim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima, što je sve važnije u dugoročnim, čvrstim poslovnim odnosima. Činjenica da je neovisni, međunarodni stručnjak prepoznao stabilnost naše tvrtke šalje nam poruku da smo na dobrom putu u izgradnji i razvoju naše tvrtke. Kako je naša tvrtka certificirana na temelju strogo profesionalnih kriterija, nije moguće prijaviti se niti prijaviti za nju, tako da Dun&Bradstreet Certifikat zaista ističe našu tvrtku na pozitivan način na tržištu.

Naša tvrtka dobila je Dun&Bradstreet AAA (triple A) Certifikat koji ukazuje da je financijski rizik uspostavljanja poslovnog odnosa s nama izuzetno nizak. Osnova Dun & Bradstreet Certifikata je kvalifikacija Dun&Bradstreeta, koja već desetljećima ocjenjuje tvrtke na temelju njihove pouzdanosti na međunarodnoj razini. Certifikat Dun&Bradstreet koji se izdaje s oznakama AAA, AA i A ukazuje na stabilnost poduzeća te da je poduzeće s ovom oznakom financijski stabilno. Ocjena poduzeća AAA uvedena je 1989. godine, a od 1996. godine tvrtke imaju priliku dokazati svoju poslovnu pouzdanost u obliku certifikata. Certifikat pruža priliku prihvatljivim tvrtkama da pokažu drugima da je njihova tvrtka priznata, pouzdana i kreditno sposobna tvrtka. Certifikat Dun&Bradstreet koristi se u mnogim europskim zemljama u raznim područjima poslovnog života.

Klasifikacija Dun&Bradstreeta temelji se na podacima iz nekoliko službenih izvora, kao što su - u slučaju Mađarske - podaci Ministarstva pravosuđa, registracije Trgovačkog Suda, Državnog poreznog i carinskog ureda te podaci drugih tijela. Osim podataka iz službenih izvora, rejting uključuje financijske informacije o tvrtki, kao što su podaci o bilanci, izvještaju o dobiti i gubitku te trendovima. Ocjena uzima u obzir demografske podatke tvrtke ili organizacije, odnosno starost tvrtke, djelatnost, veličinu, vlasnike i njihove veze. Iz podataka programa Iskustvo plaćanja u ocjenu ugrađuje hoće li određena tvrtka svoje račune podmirivati ​​na vrijeme ili sa zakašnjenjem, odnosno kojom disciplinom plaćanja. Uz gore navedeno, sustav također dodaje niz drugih prikupljenih informacija ocjeni Dun&Bradstreeta, kao što su podaci o izvršenju ili novinske vijesti.

Budući da ocjena Dun&Bradstreeta ne pokazuje samo trenutnu financijsku stabilnost naše tvrtke, već i vjerojatnost da će naša tvrtka postati insolventna u nadolazećoj godini, s ponosom možemo izjaviti da će naša tvrtka i dalje biti stabilan igrač na tržištu u budućnosti.