gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Najnoviji postovi

Kolica za serviranje: Kada su potrebna?

2024. 04. 26.

Kada mogu biti potrebna kolica za serviranje? Ovu temu smo obišli!

Nastavi čitanjem

Božanstvene lazanje od špinata s ricottom

2024. 04. 23.

Osjetite čari talijanske kuhinje u vlastitom domu! Okusite savršenu harmoniju ukusnog umaka od rajčice, kremastog bešamela i topljenog sira i napravite lazanje od špinata i ricotte!

Nastavi čitanjem

Što će ljudi jesti za 100 godina?

2024. 04. 19.

Broj ljudi na planeti stalno raste. Čime ćemo hraniti pridošlice? Koja se alternativna hrana može razmotriti? Što će ljudi jesti za 100 godina?

Nastavi čitanjem

Sve o proljetnim rolicama

2024. 04. 16.

Proljeće uvijek otvara vrata gastronomskim eksperimentima! Bi li vam dobro došla mala pomoć oko nečeg novog? Što kažete na proljetne rolice? Ako ste danas pročitali samo jedan članak na tu temu, neka to bude ovaj!

Nastavi čitanjem

Upoznajte ANKARSRUM komplet valjaka i rezača tjestenine

2024. 04. 15.

Ako ste se ikada pitali kako bi bilo vlastitim rukama napraviti ukusnu tjesteninu koju ste kušali u restoranima, sada imate priliku otkriti čari pravljenja tjestenine kod kuće sa setom za rastezanje i rezanje tjestenine ANKARSRUM.

Nastavi čitanjem

Domaći ravioli sa špinatom i ricottom

2024. 04. 08.

Ako volite ukusnu domaću tjesteninu, onda će vam ovaj recept biti najdraži. Priprema tjestenine i sastavljanje nadjeva je jednostavno, a krajnji rezultat će zaista biti blistav za cijelu obitelj. Pokušajte sami!

Nastavi čitanjem

Najpopularniji postovi

Testirali smo: REENCLE kućni komposter

2023. 11. 01.

Usporedili smo potpuno novi komposter REENCLE sa sličnim strojem tvrtke SAGE i drugim metodama kompostiranja na otvorenom/unutarnjem prostoru. Stroj nije jeftin - vrijedi li cijene?

Nastavi čitanjem

Što je blanširanje i kako se to radi?

2022. 04. 12.

Znamo to, slušamo o tome, ali ne znamo sve o tome. Naučimo što blanširanje znači.

Nastavi čitanjem

Radno vrijeme na kraju godine

2023. 11. 22.

Važne informacije o obradi narudžbi na kraju godine

Pogledajte kratak sažetak o tome kako obrađujemo i dostavljamo narudžbe posljednjih dana 2023. godine.

Nastavi čitanjem

Izrada biljnog mlijeka kod kuće Vegan Milkerom

2023. 05. 30.

Zbog sve veće popularnosti biljnih mlijeka, mnogi ljudi sada žele pripremati biljne napitke kod kuće. Ali je li to moguće? Isplati li se napraviti biljno mlijeko kod kuće? To je ono što tražimo!

Nastavi čitanjem

Konfitiranje: kako i zašto to učiniti?

2022. 09. 14.

Naučite sofisticiranu tehniku francuske kuhinje kroz konfitiranje. Ali što to točno znači? Naš članak otkriva!

Nastavi čitanjem

Pasiranje fiš paprikaša, kako još niste vidjeli!

2016. 11. 14.

Riblja juha poznata je na svim kontinentima svijeta, kako u Europi tako i u Mađarskoj. Začini su različiti, ali kuhinjski alati koji se koriste su isti. Odabrali smo nekoliko od naših uređaja!

Nastavi čitanjem

Traži u postu