Najnoviji postovi
Radno vrijeme na kraju godine
2023. 11. 22.
Važne informacije o obradi narudžbi u špici na kraju godine
Pogledajte kratak sažetak o tome kako obrađujemo i dostavljamo narudžbe u posljednjim danima 2023. godine.
Trikovi koji olakšavaju pripremu u kuhinji
2023. 11. 17.
Uđite s nama u čarobni svijet kuhinjskih priprema, gdje svaki pokret znači i gdje kuhinjske rutine dobivaju novo značenje. Pročitajte naš članak kako vaša kuhinja ne bi bila samo prostorija za pripremu hrane, već prava tvornica okusa!
Vegetarijanac, vegan, intolerancija na laktozu, osjetljivost na gluten: rječnik za različite dijete i alergije na hranu
2023. 11. 16.
Tko je vegetarijanac? Kada možemo reći da je netko vegan? A što je s intolerancijom na laktozu i osjetljivošću na gluten? Naš članak će odgovoriti na sva vaša pitanja!
Kuhinjski alati, koje možda ne poznajete ali biste ih morali isprobati
2023. 11. 10.
Zamislite što uređaj ne samo sto vam olakšava posao, već i stilski pristaje vašoj kuhinji. Predstavljamo moderne kuhinjske alate koji kuhanje čine ne samo lakšim, već i ugodnijim. Kuhinjski alati koje možda ne poznajete, ali morate ih isprobati!
Očuvanje savršenih okusa za zimu: uz pomoć GAMMO strojeva za sušenje
2023. 11. 08.
Uz GAMMO sušilice zimski period je prilika da svoj dom ispunite svim okusima i mirisima ljeta.
Zanimljive činjenice iz povijesti kulinarstva
2023. 11. 06.
Otkrijte s nama kako su vatra i začini promijenili okuse svijeta! Povijest gastronomije posebno je uzbudljiva: pogledajte zanimljivu povijest kulinarstva!
Najpopularniji postovi
Što je blanširanje i kako se to radi?
2022. 04. 12.
Znamo to, slušamo o tome, ali ne znamo sve o tome. Naučimo što blanširanje znači.
Testirali smo: REENCLE kućni komposter
2023. 11. 01.
Usporedili smo potpuno novi komposter REENCLE sa sličnim strojem tvrtke SAGE i drugim metodama kompostiranja na otvorenom/unutarnjem prostoru. Stroj nije jeftin - vrijedi li cijene?
Izrada biljnog mlijeka kod kuće Vegan Milkerom
2023. 05. 30.
Zbog sve veće popularnosti biljnih mlijeka, mnogi ljudi sada žele pripremati biljne napitke kod kuće. Ali je li to moguće? Isplati li se napraviti biljno mlijeko kod kuće? To je ono što tražimo!
Pasiranje fiš paprikaša, kako još niste vidjeli!
2016. 11. 14.
Riblja juha poznata je na svim kontinentima svijeta, kako u Europi tako i u Mađarskoj. Začini su različiti, ali kuhinjski alati koji se koriste su isti. Odabrali smo nekoliko od naših uređaja!
Zanimljivosti povodom Svjetskog dana kave
2022. 09. 28.
Povodom Svjetskog dana kave (29. rujna) možete se upoznati s poviješću aparata za kavu i evolucijom kuhanja kave. Idemo na kavu!