GAMMO GN 1/1 posuda 150 mm duboka
Proizvođač: GAMMO EUROPE • Broj artikla: SGN11150
Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 1 godina(e) • Zemlja podrijetla: N/A • TARIC broj: 73239300
Mišljenje kupaca:
5 bod 1 prema ocjenama
Opis proizvoda
GAMMO GN 1/1 posuda 150 mm duboka
Gastronorm GN1/1 posuda od nehrđajućeg čelika
Dimenzije: 530x325x150 mm
Debljina materijala: 0,7 mm
Može se koristiti: u pećnici, zamrzivaču, bain-marie, u chafing posudi
Raspon temperature: od -40°C do 300°C
Sigurno u perilici posuđa
Kliknite ovdje za narudžbu daljnjih dodataka!
Parametri
Volumen |
|
21 litra |
Širina |
|
530 mm |
Dubina |
|
325 mm |
Visina |
|
150 mm |
Neto težina |
|
1.5 kg |
Također preporučujemo
GAMMO GN 1/1 poklopac
8,75 EUR(7,00 EUR + PDV)
ponedjeljak • 2024.12.16.
GAMMO GN 1/1 posuda 20 mm duboka
6,25 EUR(5,00 EUR + PDV)
ponedjeljak • 2024.12.16.
GAMMO GN 1/1 posuda 40 mm duboka
8,25 EUR(6,60 EUR + PDV)
ponedjeljak • 2024.12.16.
GAMMO GN 1/1 posuda 65 mm duboka
8,75 EUR(7,00 EUR + PDV)
GAMMO GN 1/1 posuda 100 mm duboka
13,75 EUR(11,00 EUR + PDV)
ponedjeljak • 2024.12.16.
GAMMO GN 1/1 posuda 200 mm duboka
27,50 EUR(22,00 EUR + PDV)
ponedjeljak • 2024.12.16.
GAMMO GN 1/1 perforirana posuda 65 mm duboka
8,50 EUR(6,80 EUR + PDV)
GAMMO GN 1/1 perforirana posuda 100 mm duboka
14,12 EUR(11,30 EUR + PDV)
Proizvođač proizvoda
Skoro 20 godina iskustva sažeto u jedan brend. Naziv GAMMO jamstvo je da ćete odabrati cjenovno pristupačan, a opet kvalitetan proizvod. Prodajemo samo provjerene proizvode koji su prikladni za korištenje u profesionalnim kuhinjama i za čiju kvalitetu preuzimamo odgovornost. Brzo isporučujemo proizvode vlastiog brenda i, ako je potrebno, brzo ih popravljamo s vlastitim servisnim timom.
GAMMO: izvrsna vrijednost za vaše novce i provjereni proizvodi za nezaboravne gastronomske doživljaje!
Ocjene kupaca
Na našoj web stranici objavljujemo samo recenzije, koje su napisali stvarni kupci. Također objavljujemo i negativne recenzije i moderiramo ih samo ako je to apsolutno neophodno zbog njihovog sadržaja ili stila. Naš Pravilnik o Ocjenjivanju i Moderiranju možete pročitati na ovoj stranici .
2024.07.12