LA FELSINEA Gladius 12 VV Horizontalni kuter
Proizvođač: LA FELSINEA • Broj artikla: 022212173003
Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 3 godina(e) • Zemlja podrijetla: Italija • TARIC broj: 84386000
Opis proizvoda
La Felsinea Gladius 12 VV Horizontalni kuter
Cijela konstrukcija horizontalnog kutera je od nehrđajućeg čelika. Kuter ima jaki motor s ventilacijom i posudu od 12 litara od nehrđajućeg čelika koja se može odstraniti. Savršeno rješenje za drobljenje raznog mesa, raznih povrća i osnovnih prehrambenih materijala. Sigurnosni poklopac se može lako odstraniti radi lakšeg čišćenja.
Mogućnost postupnog povećanja brezine
Lako odstranjiva glava drobilice s 3 oštrice (mogućnost podešavanja na 2 oštrice)
Gumbi od nehrđajućeg čelika IP 67
Osovina ima maksimalnu zaštitu od vlage
Sigurnosni poklopac se može lako odstraniti radi lakšeg čišćenja
Savršeno za preradu mesa i povrća
Dodatno preporučujemo:
Stalak za uređaj na kotačima od nehrđajućeg čelika
Parametri
Širina |
|
902 mm |
Dubina |
|
680 mm |
Visina |
|
850 mm |
Neto težina |
|
75 kg |
Volumen |
|
12 litra |
Broj okretaja |
|
600-2600 /minut |
Kapacitet |
|
9 kg/h |
Ulazna električna snaga |
|
1100 W |
Električna veza |
|
230 V / 50Hz. / 1N~ V/Hz |
Proizvođač proizvoda
Osnovana 1933., La Felsinea jedan je od najvećih proizvođača profesionalnih strojeva za preradu hrane u Italiji. Trenutna tvornica smještena u Piazzola sul Brenta, samo nekoliko kilometara od Padove, osnovana je 2002. godine kao potpuno nova, green field investicija, s novim strojnim linijama i najmodernijom tehnologijom.
Oni proizvode proizvode koji kombiniraju ergonomiju s industrijskom konstrukcijom i komponentama. Proizvodi La Felsinea posebno su dizajnirani za tešku upotrebu i mogu se koristiti na raznim mjestima, bilo da se radi o restoranu, kafiću, cateringu ili pogonu za preradu mesa.
Najpopularniji proizvodi su očito strojevi za mljevenje mesa, miješalice za meso i drugi strojevi za obradu mesa za tvornice mesa i mesnice. No, sa svojim raznim strojevima za kuhanje i pripremu u pećnicama, sve su poznatiji u svijetu profesionalnih ugostiteljskih strojeva.