Kalup za pečenje bageta perforirani 380x160mm - za 2 bageta
Proizvođač: LOUIS TELLIER • Broj artikla: 458321
Pripremite bagete doma pomoću ovog protuljepivog kalupa. Preporučujemo bistroima, slastičarnama i domaćinstvima!
Dalje na detaljniji opis proizvoda »
Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 1 godina(e) • Zemlja podrijetla: Francuska • TARIC broj: 73239900
Opis proizvoda
Kalup za pečenje bageta, perforirani 380x160mm - za 2 bageta
Valoviti kalup za pečenje bageta izvrsne kvalitete, perforirani, u protuljepivoj izvedbi. Izvrstan je za pečenje bageta.
Perforirana izvedba omogućuje izjednačeno pečenje i odvod pare. Protuljepiva izvedba pomaže u stvaranju idealne kore.
Povoljan je i za domaću i za profesionalnu uporabu!
Kapacitet: 2 bageta
Masivna izvedba
Protuljepivi sloj od obsidiana
Preporučuje se ručno čišćenje
Parametri
Neto težina |
|
0.36 kg |
Proizvođač proizvoda
Louis Tellier je francuski proizvođač s više od 70 godina iskustva, poznat i izvan Europe, specijaliziran za proizvodnju vrhunskih profesionalnih kuhinjskih alata i ugostiteljske opreme.
Tvrtka je osnovana 1947. godine, a tijekom desetljeća je nizom ključnih inovacija – poput uvođenja poznatog pasirke za povrće (moulin à légumes) – stekla vodeću ulogu na gastronomskom tržištu.
Kao dio kontinuiranog razvoja brenda, integrirala je iskustva nekoliko poznatih francuskih marki, uključujući Gobel i Bron Coucke.
Trenutni glavni proizvodni programi Louis Telliera uključuju rezače povrća, ribeže za voće i sir, strojeve za razvlačenje tijesta, ručne spiralizatore, te slastičarske kalupe i alate za pečenje.
Louis Tellier alati su izbor profesionalnih kuhara i restorana diljem svijeta kada je potrebno trajno, ergonomsko i učinkovito rješenje u kuhinji.