Ventil za otpuštanje zraka za ručna punila za kobasice TRE SPADE
Proizvođač: FACEM - TRE SPADE • Broj artikla: F20630
Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 1 godina(e) • Zemlja podrijetla: Italija • TARIC broj: 39269097
Mišljenje kupaca:
5 bod 1 prema ocjenama
Opis proizvoda
Ventil za otpuštanje zraka za ručna punila za kobasice TRE SPADE
Plastični ventil s metalnom oprugom
Može se koristiti samo za vodoravna i okomita punjenja od 5/7/10 litara, kao i za isključivo vodoravna punila za kobasice TRE SPADE od 15 litara
Parametri
Neto težina |
|
0.15 kg |
Proizvođač proizvoda
Tri prekrižena mača ("Tre Spade") prvi put se pojavljuju 1894. godine kao motiv na talijanskom mlincu za kavu, rođen u isto vrijeme kad i talijanska kultura kave. Nakon mlinova za kavu brzo su uslijedili mlinci za papar - koji su i danas amblematski proizvodi proizvođača. Početkom 20. stoljeća nije izumljen bolji, precizniji i pouzdaniji mehanizam za mljevenje.
Zbog velike potražnje za brusnim glavama, tvornica od početka 20. stoljeća ima vlastiti pogon za obradu metala, tako da većinu dijelova koji čine njihove komercijalne proizvode izrađuju u vlastitoj tvrtki.
Specijalitet Tre Spade su proizvodi vezani uz preradu mesa, poput strojeva za mljevenje mesa, punilica za kobasice i miješalica za meso, ali sve su popularniji i pasirke za rajčicu. Ovi proizvodi se proizvode desetljećima na veliko zadovoljstvo kupaca, nikada ne podliježući pritisku snižavanja cijena proizvoda jeftinim, ali nekvalitetnim komponentama.
Od njihovih proizvoda vrijedi istaknuti Takaje uređaj za vakumsko pakiranje, koji svojim jedinstvenim dizajnom u svijetu može izvlačiti zrak ne samo iz vrećica, već i iz običnih staklenki. Ovaj proizvod također je dobar primjer onoga što se može stvoriti kada se inovativni tim oslanja na vlastitu prošlost kako bi stvorio remek-djelo.
Ocjene kupaca
Na našoj web stranici objavljujemo samo recenzije, koje su napisali stvarni kupci. Također objavljujemo i negativne recenzije i moderiramo ih samo ako je to apsolutno neophodno zbog njihovog sadržaja ili stila. Naš Pravilnik o Ocjenjivanju i Moderiranju možete pročitati na ovoj stranici .
2023.11.02