gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

3 slučaja kada je potreban veći lonac ili rajngla

2023. 09. 25.

3 slučaja kada je potreban veći lonac ili rajngla

1. Kada očekujete puno gostiju

Sigurno je da ste se susreli sa situacijom kada vam dođe puno gostiju. Zajednički obiteljski ručkovi ili blagdanska okupljanja tipični su takvi slučajevi. U ovom slučaju priprema hrane često postaje izazov. Pod uvjetom da nemate dovoljno veliku rajnglu ili lonac.

U jednom loncu možete napraviti veliku količinu juhe, variva ili tjestenine, što će biti dovoljno za sve.

Ako ste netko tko voli zabavljati obitelj i prijatelje, onda znate o čemu pričamo. Ne brinite o količini - trebate samo prave alate.

 

2. Priprema džema

Svatko tko je ikad probao svježe pripremljen džem zna da se ništa ne može usporediti s domaćim. Međutim, priprema džema kod kuće može biti izazov, pogotovo ako želite napraviti veliku količinu.

Velike posude savršene su za pripremu džema jer daju dovoljno mjesta za voće i šećer. Kontinuirano miješanje i distribucija topline važni su kod pravljenja džema. Veliki lonci su dovoljno široki i visoki da možete napraviti mnogo staklenki džema odjednom.

Kvalitetene rajngle također omogućuju ravnomjerno zagrijavanje voća bez lijepljenja. Time se eliminira rizik od lošeg okusa i prekuhavanja.

Ako i vi volite domaći džem i rado biste ga kuhali, svakako nabavite veliki lonac za svoju kuhinju!

 

3. Komercijalna kuhinja, kantina i dr.

Komercijalne kuhinje i kantine mjesta su gdje usluga hrane mora biti precizna i učinkovita. Mnogi ljudi trebaju svaki dan dobiti svježu i ukusnu hranu.

Velike rajngle i lonci stoga igraju veliku ulogu. S njima možete uštedjeti vrijeme i energiju jer se u raspoloživom vremenu može pripremiti velika količina hrane.

Za komercijalne kuhinje i kantine veliki lonci ne samo da pojednostavljuju kuhanje, već su i vrlo isplativi. Možete napraviti veće porcije, što zahtijeva manje energije. To dugoročno može značiti značajne uštede.

Dakle, ako koordinirate kuhinjom ili kantinom tvrtke, nemojte izostaviti velike rajngle i lonce iz kuhinjske opreme!

 

Koja je razlika između rajngle i lonca?

Riječi "rajngla" i "lonac" često se koriste kao sinonimi, ali među njima postoje razlike!

Lonac je visoka posuda s malim postoljem, koja se može koristiti za kuhanje hrane na laganoj vatri, kao što su juhe. Idealan je za tekuće obroke i može biti dovoljan za velike obiteljske ručkove.

Osnova rajngle je veća, bočne stijenke niže, te je pogodna za pripremu raznih jela. Postoji i tradicionalna verzija s ručkom. Izvrstan je npr. za pripremu umaka.

 

Bilo da tražite lonce ili tave, došli ste na pravo mjesto! Kod nas možete pronaći rajngle, i lonce od nehrđajućeg čelika!

#