gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

5 stvari bez kojih nema profesionalne kuhinje

2022. 02. 10.

5 stvari bez kojih nema profesionalne kuhinje

U ovom članku sada prikazujemo 5 alata, strojeva ili uređaja iz GAMMO ponude koji život u kuhinji čine lakšim i jednostavnijim.

 

1. Jolly Joker pribor - GN posude

U ponudi su dostupni različiti tipovi GN posuda s različitim dubinama i visinama. Mogu se koristiti u pećnici, zamrzivačubain-marie-u, i u chafing dish-u. Izrađene su od nehrđajućeg čelika i dostupne na skladištu, mogu se prati u perilici posuđa, a dostupni su i kompatibilni poklopci.

2. Pripremanje hrane

Nema kuhanja i pečenja bez rajngle ili niskog loncaloncai tave. Pronalaženje prave veličine važan je faktor. Kao i kvaliteta materijala, takve uređaje ne kupujete svaki mjesec. Osim što je lako rukovati s njim i održavati ga čistim, posuđe od nehrđajućeg čelika izrađeno je visoke kvalitete i brzo se isporučuje.

3. Održavanje temperature hrane

Važno je održavati hranu na odgovarajućoj temperaturi. Preporučujemo GAMMO električni grijač za juhe i GAMMO Chafing dish.

4. Hrana za ponijeti

Ako je u restoranu opcija i dostava hrane, važno je odgovarajuće pakiranje. Da biste to učinili, odaberite odgovarajuću posudu za hranu. Okrugla zdjelica za juhu od šećerne trske dolazi u pakiranju od 40 komada, koja se može koristiti i za van uz pomoć poklopca koji se posebno kupuje. Komplementarni proizvodi su SAMMIC posude za termičko pakiranje i najvažniji alat za pakiranje, SAMMIC TS-150 stroj za pakiranje u posude s termofolijom.

5. Pranje suđa

Čistoća posuđa također je od temeljne važnosti. Provjerite GAMMO perilica za tanjure i čaše s košarom 50x50cm. Ugostiteljska perilica posuđa za pranje tanjura, čaša, šalica i pribora za jelo. Perilica posuđa izrađena je s unutarnjim dijelom i vanjskim kućištem od nehrđajućeg čelika.
U sklopu naše posebne ponude, ako sada kupite profesionalnu perilicu posuđa, poklanjamo vam prvi kanistar deterdženta i prvi kanistar sjajila.

Akcija traje do isteka zaliha sredstva za čišćenje, koji se naravno mogu kupiti i zasebno!

 

Učinite svakodnevni rad učinkovitijim uz naše profesionalne alate! Posjetite našu web stranicu i birajte između naših visokokvalitetnih proizvoda kako bi vaši gosti uvijek dobili najbolju uslugu!

#