gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Ako volite praktična rješenja, svidjet će vam se ovo: pametan vrt (ne samo za kuću s vrtom)

2023. 04. 14.

Ako volite praktična rješenja, svidjet će vam se ovo: pametan vrt (ne samo za kuću s vrtom)

Što je to pametni vrt?

Iz susreta inovacije i tehnologije stvaraju se nevjerojatne stvari. Izvrstan primjer za to su i pametni vrtovi: to su mini-vrtovi, uz pomoć kojih svatko bez posebnog iskustva može bilo gdje uzgajati zdravo i ukusno bilje, jestivo cvijeće i mlado povrće. Pametni vrtovi su u biti mali zatvoreni povrtnjaci. Pametni vrtovi su u biti bezbroj različitih vrsta biljaka koje se mogu uzgajati u njima - na jednostavan i praktičan način!

Što trebate znati o pametnim vrtovima?

Zapravo, to su inteligentne kutije za cvijeće. Nemate što drugo raditi s njima, osim napuniti spremnik vodom (može stati do 2 litre!), staviti biljne kapsule (ili patrone sa sjemenkama) i strpljivo čekati vrijeme berbe. Sve ostale poslove pametni vrt obavlja samostalno. Zbog funkcije zalijevanja, biljke ne ostaju bez vode.

Poseban LED sustav osigurava ravnomjerno osvjetljenje potrebno za rast i sazrijevanje (sve uz nisku potrošnju energije). Sustav se sastoji od dva rasvjetna stupa koji rade neovisno, tako da se mogu prilagoditi različitim veličinama biljaka i različitim brzinama rasta biljaka. Sustav automatski prilagođava svjetlinu LED-a ovisno o količini prirodnog svjetla. Posebna tehnologija također osigurava da je rasvjeta uključena 16 sati, nakon čega slijedi 8 sati isključenja.: tako oponaša prirodni 24-satni ciklus svjetla. Zahvaljujući tome, pametni vrt radi savršeno čak i bez prirodnog svjetla i daje plodove.

Značajke pametnih vrtova

Neto težina Véritable Smart pametnih vrtova je samo jedan i pol kilogram (bez sjemena i vode): oni su stvarno mini vrtovi koji mogu stati na malom mjestu – a opet daju bogatu žetvu.

Samodostatan

Već je iz dosad rečenog postalo jasno da su  pametni vrtovi samodostatni. Automatski se brinu za zalijevanje, pravu količinu svjetla i opskrbu hranjivim tvarima. 

Čim ste uspješno postavili svoj pametni vrt, možete čak i putovati, vrt će znati što treba učiniti. Spremnik za vodu može opskrbljivati biljke odgovarajućom količinom vode tri tjedna. Dakle, formula je jednostavna: prije trotjednog godišnjeg odmora posadiš vrt, napuniš spremnik vodom - a onda kad se vratiš kući s puta, sve što trebaš učiniti je žetva usjeva! (P.S.: ako su se vaše biljke već razvile prije godišnjeg odmora, očekujte da će ukupna količina vode biti dovoljna samo za 1,5-2 tjedna.)

Učinkovit

Zbog jedinstvene tehnologije, pametni vrt pametni vrt istovremeno pruža savršene životne uvjete za različite vrste biljaka – urod će uvijek biti kvalitetan i obilan. Sastav Véritable® Lingot® biljna kapsula je jedinstven i svaka od njih sadrži potrebno organsko sjeme, organsko tlo i bitne hranjive tvari. Možete birati između bezbroj različitih vrsta biljaka: kliknite ovdje, i pogledajte ponudu!

Što spada u pametni vrt?

Naručite Véritable Smart White pametni vrt ili Véritable Smart Copper pametni vrt – od nas odaberite dizajn koji više odgovara vama i vašem domu! Svaki pametni vrt dolazi sa - 4 paketa Lingot® sjemena (majčina dušica, slatki bosiljak, francuski peršin, vlasac)! 

I možete naručiti dodatne biljne kapsule u bilo koje vrijeme:

 

Bez obzira gdje živite, bez obzira koliko vremena imate, vrtlarstvo će biti dječja igra! Kliknite ovdje, i naručite pametni vrt već danas kako biste i vi mogli uzgajati biljke u svom domu brzo, glatko i praktično!

 


Povezani proizvodi