Bain marie - Stolni grijač hrane
2024. 11. 07.
Bain marie - Stolni grijač hrane
Maxima Bain Marie stolni grijač hraneje profesionalni bojler koji nudi savršeno rješenje za održavanje temperature gotovih jela za samoposlužne restorane, bifee i bistroe.
Njegov dizajn od nehrđajućeg čelika osigurava dugotrajnost uređaja i jednostavno čišćenje, a jamči i usklađenost s najvišim higijenskim standardima.
Ovaj uređaj je idealan izbor za sve ugostiteljske objekte koji trebaju održavati ispravnu temperaturu i kvalitetu hrane tijekom posluživanja.
Kako radi Bain Marie?
Uporaba Bain Marie iznimno je jednostavna i sigurna.
Uređaj koristi sustav vodene kupelji, gdje se temperatura hrane održava uz pomoć zagrijavanja vode. Dovoljno je da korisnik napuni unutarnji spremnik uređaja vodom koja se mora održavati između minimalne i maksimalne razine. Temperatura se može regulirati na upravljačkoj ploči s bočne strane uređaja kojom se jednostavno podešava željena temperatura. Čim uređaj postigne zadanu temperaturu, automatski je održava i brine da hrana uvijek ostane dovoljno topla.
Koje su prednosti uporabe Bain Marie?
Jedna od najvećih prednosti stolnog grijača je njegova svestranost. Uređaj je pogodan ne samo za održavanje toplih gotovih jela, već je idealan i za sporo zagrijavanje, što je posebno korisno za jela koja ne zahtijevaju brzo zagrijavanje.
Nehrđajući čelik osigurava jednostavno čišćenje, što je bitno u ugostiteljstvu.
Osim toga, Bain Marie ima praktičnu odvodnu slavinu koja vam omogućuje jednostavno i brzo uklanjanje iskorištene vode. To ne samo što olakšava čišćenje, već također osigurava da uređaj uvijek bude u dobrom stanju za daljnju upotrebu.
Sigurnost i održavanje
Maxima Bain Marie uređaji proizvedeni su najmodernijom proizvodnom tehnologijom, a svaki komad prolazi temeljito testiranje i kontrolu prije nego što stigne do korisnika. Za sigurnu upotrebu uređaja pobrinuli su se ugrađeni termostat i odvodna slavina koja sprječava pregrijavanje i oscilacije razine vode, a pomaže i pri pražnjenju tople vode na kraju dana kako se korisnik ne bi opekao .
Za redovito održavanje i čišćenje važno je dobro obrisati unutarnje dijelove nakon uporabe uređaja i ostaviti da se potpuno osuše. Vrijedno je spriječiti stvaranje kamenca i povremeno koristiti posebno sredstvo za uklanjanje kamenca kako bi uređaj dugo radio učinkovito. Nakon uporabe uređaj uvijek mora biti isključen i odspojen iz električne mreže.
Kome preporučujemo Bain Marie?
Bain Marie Maxima posebno se preporučuje za samoposlužne restorane, bifee, bistroe i sve ugostiteljske jedinice u kojima je važno da gotova jela uvijek budu topla. Praktičan dizajn i jednostavnost korištenja čine ga savršenim izborom čak i za manje kuhinje, gdje je održavanje učinkovitosti i kvalitete najvažniji aspekt.
Sve u svemu, Maxima Bain Marie nije samo pouzdan i praktičan alat, već i neizostavan dodatak svakom ugostiteljskom objektu koji želi svoje goste poslužiti na visokoj razini!
Saznajte više o njemu ili ga naručite klikom ovdje!