gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Dun & Bradstreet certifikat: zalog poslovne stabilnosti

2024. 02. 19.

Dun & Bradstreet certifikat: zalog poslovne stabilnosti

Za mnoge je ime Dun & Bradstreet već jamstvo financijske pouzdanosti i poslovne stabilnosti. Ovaj međunarodni pružatelj poslovnih informacija i rejting tvrtka već je desetljećima ključni igrač u poslovnom svijetu, a njihove ocjene nisu samo slava za tvrtke, već i ozbiljna prednost.

Također je za našu tvrtku izuzetno velika čast što smo po drugi put među najstabilnijim tvrtkama prema objektivnoj ocjeni Dun & Bradstreeta. Ovaj certifikat ne postoji samo na papiru; iza toga stoji opsežna i kontinuirano mjerena metodologija koju su razvili međunarodni stručnjaci. Time je financijska stabilnost i poslovna pouzdanost naše tvrtke dobila autentifikaciju čija je važnost iz dana u dan sve veća u poslovnom svijetu.

Dun & Bradstreet AAA certifikat koji je naša tvrtka dobila jasno pokazuje da je financijski rizik uspostavljanja poslovnog odnosa s nama izuzetno nizak. Ovo priznanje ne odražava samo naš dosadašnji učinak, već također jača naše izglede za budućnost. Ova ocjena ne uzima u obzir samo trenutnu situaciju, već gleda i unaprijed i procjenjuje vjerojatnost da će tvrtka postati insolventna u narednoj godini.

Važno je naglasiti da se ocjena Dun & Bradstreeta ne temelji na samo nekoliko podataka. Osim službenih izvora, u obzir se uzimaju i mnogi drugi faktori, poput starosti tvrtke, djelatnosti, veličine, pa čak i discipline plaćanja. Na taj način ocjena daje realnu i sveobuhvatnu sliku poduzeća, pomažući poslovnim partnerima u donošenju odluka.

Certifikat Dun & Bradstreet stoga nije samo pohvala, već jasna prednost na tržištu. To dokazuje predanost naše tvrtke financijskoj stabilnosti i poslovnoj pouzdanosti, a također pojačava poruku našim kupcima, dobavljačima i zaposlenicima da mogu izgraditi dugoročan, čvrst poslovni odnos s našom tvrtkom.

Kao što ocjena Dun & Bradstreeta pokazuje: na pravom smo putu u izgradnji i razvoju naše tvrtke, te ćemo i u budućnosti biti stabilan igrač na tržištu.