gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Ljeto je tu, skinimo prašinu s uređaja za sladoled!

2024. 07. 02.

Ljeto je tu, skinimo prašinu s uređaja za sladoled!

Najukusniji način za ublažavanje ljetnih vrućina

Kako se približava ljeto, svi tražimo najbolji način da se osvježimo. Što bi moglo biti bolje rješenje od sladoleda? Nije slučajno da je sladoled favorit svake ljetne sezone.

Prvi zalogaj hladnog, kremastog sladoleda odmah ublažava vrućinu i na trenutak zaustavlja vrijeme. Sladoled ne samo što vas hladi, već vas i ispunjava srećom - možda je to jedan od razloga zašto ga svi volimo.

Bilo da se radi o klasičnoj vaniliji, čokoladi ili uzbudljivim, voćnim varijacijama, svatko može pronaći svoj omiljeni okus. Osim toga, uz domaći sladoled, recepte možete potpuno prilagoditi vlastitom ukusu!

Zajednička priprema sladoleda može biti izvrstan program s obitelji i prijateljima. Kao ugostitelj, što jedinstveniji okus možete stvoriti, to će oni više voljeti vaš sladoled!

 

Napravimo sladoled!

Ako želite stvarno profesionalan i ukusan sladoled, onda je uređaj za sladoled HENDI najbolji izbor! Ovaj uređaj također je odličan uređaj za slastičare i ugostitelje.

Aparat je opremljen kompresorom, tako da automatski prepoznaje gustoću deserta i održava ga na željenoj konzistenciji prema postavkama do posluživanja. Savršen za izradu domaćeg sladoleda, sorbeta ili smrznutog jogurta u samo 30-90 minuta (ovisno o sastojcima).

Jednostavan je za korištenje: samo ulijte sastojke u zdjelu za miješanje i stroj će obaviti posao. Funkcija skladištenja u hladnjaku omogućuje spremanje gotovog sladoleda još do 3 sata, tako da uvijek možete biti spremni dočekati svoje goste s delicijom za hlađenje.

Sadržaj osnovnog paketa

  • zdjela za mješanje,
  • žlica za miješanje,
  • grabilica za sladoled
  • četka za čišćenje

Kliknite i naručite aparat za sladoled HENDI!

 

Savjeti i trikovi za izradu savršenog sladoleda 

  • Počevši od osnovnih recepata, klasična vanilija jedno je od najboljih mjesta za početak. Jednostavno pomiješajte 2 šalice mlijeka, 2 šalice vrhnja, 1 šalicu šećera, 1 žlicu ekstrakta vanilije i vaš aparat za sladoled je spreman za rad. Ovaj osnovni recept lako je mijenjati i pruža izvrsnu osnovu za eksperimentiranje.

  • Sladoled od čokolade je također jednostavan za napraviti! U bazu od vanilije dodajte pola šalice kakaa u prahu i 100 grama otopljene čokolade!

  • Nakon što ste svladali osnove, vrijeme je za eksperimentiranje! Iskoristite svježinu i jedinstven okus sezonskog voća za izradu posebnih sladoleda. Voće samo trebate ispasirati da biste od njega napravili sladoled!

  • Začini i začinsko bilje: dodajte dašak uzbuđenja svom sladoledu sa začinima poput cimeta, đumbira ili kardamoma. Uz voćne sladolede dobro ide i svježi bosiljak ili menta.

  • Eksperimentirajte s lješnjacima, bademima ili čak medom. Ovi sastojci čine vaš sladoled bogatijim ne samo okusom, već i teksturom!

  • A prilikom posluživanja ne zaboravite na praktična rješenja, poput biorazgradive žličice za sladoled.

 

Najbolja stvar kod izrade sladoleda je to što kreativnost nema granica. Iskoristite svaku priliku da stvorite nešto novo i uzbudljivo! Od stroja za sladoled dijeli vas samo jedan klik!

Uživajte!

# #