gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Mlinac za kavu za domaću uporabu

2024. 06. 03.

Mlinac za kavu za domaću uporabu

Mlinac za kavu za domaću uporabu

Ako ste i vi ljubitelj kave, vjerojatno već u nosu osjećate neusporediv miris svježe kave. Čaroban je osjećaj kad vam se miris jutarnje kave uvuče u nos - san vam ode s očiju i skupite snagu za dan koji je pred vama!

Što je potrebno da započnete dan s ovim mirisnim iskustvom? Zrna kave svježe sameljite kod kuće, neposredno prije kuhanja kave!

Osim toga, kada sami podešavate finoću mljevenja, konačni rezultat možete držati pod potpunom kontrolom. Korištenje mlinca za kavu nije samo praktično, već i moderno. Ne dopustite da vam užurbana svakodnevica oduzme užitak u kavi; otkrijte kakvo iskustvo može pružiti mljevenje kave kod kuće!

 

Umjetnost mljevenja kave

Vrijeme je da dublje zaronite u umjetnost mljevenja kave!

Mljevenje kave u osnovi određuje karakter napitka. Kada svježe meljete zrna kave, oslobođena ulja i arome ulaze u šalicu u svom najpotpunijem mogućem obliku, što rezultira puno bogatiji i intenzivnijim okuso.

Kao prvi korak, uvijek odlučite koju vrstu kave želite kuhati! Dobar mlinac omogućuje podešavanje finoće mljevenja, što je bitno za svaki način pripreme kave. Ako je cilj espresso, fino mljevenje je rješenje. S druge strane, ako želite French press kavu, grublje mljevenje će biti idealno!

Testirajte sami i otkrijte tajnu savršene kave kod kuće!

 

Ručni mlinci za kavu

Ako tražite autentično old-school rješenje, možete koristiti i ručni mlinac za kavu. S takvim mlincem može se precizno podesiti finoća mljevenja - a osjećaj da ga sami napravite je neusporediv s bilo čim drugim.

Ako i vi volite kavu, odaberite odavde!

 

Najbolji mlinac za kavu za domaću uporabu

Ako se ozbiljno bavite kavom i želite koristiti profesionalnu opremu kod kuće, tada će vam mlinac za kavu SAGE Smart Grinder Pro Mlin za kavu biti nezamjenjiv!

Ovaj električni mlinac za kavu nije samo elegantan, već i iznimno svestran!

  • posuda za kavu u zrnu od 450 grama,
  • LCD monitor
  • upravljanje pritiskom na gumb

Međutim, prava posebnost leži u konusnim diskovima za mljevenje od nehrđajućeg čelika, koji su savršeno prikladni za mljevenje svih vrsta prženih zrna kave, bilo da se radi o espressu, filter ili tradicionalnoj kavi. Inteligentni sustav doziranja automatski prilagođava količinu i finoću mljevene kave odabranoj vrsti mljevenja. Uz podesivu finoću mljevenja i trajanje (koje možete postaviti u 60 različitih razina), možete maksimalno izvući sve okuse i arome zrna kave.

Dodatna svojstva:

  • digitalni tajmer,
  • neklizajući potplati,
  • zaštita od pregrijavanja,
  • uklonjiva donja ladica

 

Ako tražite mlinac za kavu za kućnu ili uredsku upotrebu, SAGE Smart Grinder Pro Mlin za kavu je savršen izbor!

A želite li odabrati profesionalni uređaj za bar, caffe bar ili restoran, razgledajte među mlincima i aparatima za kavu klikom ovdje!

Rajski okus i neponovljiva aroma udaljeni su samo nekoliko klikova!

 


Povezani proizvodi