gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Ovako spremi hranu za putovanje

2023. 06. 28.

Ovako spremi hranu za putovanje

Spakirajte hranu za put!

Što bi drugo privuklo ljude vani, u prirodu, na rivu, ako ne lijepo vrijeme? Ljetni odmor je tu: vrijeme je za izlete, putovanja i avanture!

Naravno, da bi dani posvećeni opuštanju bili istinski bezbrižni, potrebno je nekoliko priprema! Kao što je važno uvijek sa sobom imati sredstva za zaštitu od jakih sunčevih zraka (kremu za sunčanje, sunčane naočale, puno tekućina i sl.), tako je vrlo važno uvijek sa sobom imati neku vrstu hrane u slučaju da ogladnite dok ste na plaži, u razgledavanju ili na putovanju!

U prošlom članku već smo dali nekoliko savjeta o tome kakve sendviče napraviti za planinarenje (kliknite ovdje, ako niste pročitali post: Pravi sendviči za planinarenje). Sada vam želimo pružiti korisne savjete kako spakirati hranu kada idete na put!

 

Električna jelonoša u autima

Ako putujete automobilom, možete koristiti značajke automobila da pojedete hranu koju ste ponijeli sa sobom na što ukusniji način. U ovome Vam može pomoći i Električna jelonoša za automobile - trodjelna !

Tijekom dugog putovanja automobilom nećete na svakom koraku imati priliku podgrijati hranu u mikrovalnoj pećnici, a nije sigurno ni da ćete na bilo kojem uglu pronaći restoran koji nudi jela po vašem ukusu. Ali to ne znači da ne možete jesti kuhanu hranu – toplu!

Dovoljno je samo priključiti električnu jelonošu na utičnicu za upaljač cigareta u automobilu i u kratkom vremenu možete podgrijati hranu koju ste ponijeli od kuće. Budući da se radi o (ekstra) kutiji za nošenje hrane, sve što trebate učiniti je spakirati u nju hranu koju želite jesti toplu kod kuće - a kada je to u pitanju, samo izvadite adapter za upaljač i možete zagrijti hranu!

Silikonska brtva i dvostruka sigurnosna brava osiguravaju da niti jedna kap ne napusti kutiju dok ste u pokretu. A pretinac za pohranjivanje pribora za jelo na poklopcu koji se zatvara također omogućuje praktičnost da vam žlica i vilica budu uvijek pri ruci!

Kliknite ovdjei što prije nabavite električnu jelonošu za automobile kako biste mogli iskoristiti njezin potencijal na sljedećem putovanju!

Vrećica za namirnice za višekratnu upotrebu

Naravno, putovanje nije uvijek vezano uz jedenje tople hrane. Međuobroci su često samo mali zalogaji: na kockice, narezano voće i povrće; keksi; makar i sendviči. Za ugodan transport ovih delicija trebat će vam kvalitetne vrećice za višekratnu upotrebu!!

Uz pomoć 10-dijelnog seta vrećica za višekratnu upotrebu Innovagoods hranu možete sigurno prenositi, a zahvaljujući jednostavnom čišćenju možete je ponovno koristiti koliko god puta želite. Ne morate opterećivati ​​svoju okolinu plastičnim vrećicama i aluminijskom folijom, i uvijek trošiti novac na novu ambalažu!

 

Ručni zavarivač vrećica

Na kraju (iako popis nije potpun), mali, ali utoliko praktičniji uređaj sigurno će vam dobro doći: Innovagoods ručni zavarivač vrećica!

Jedna od neugodnih značajki hrane u vrećicama jest da je u pakiranju ili premalo – ili previše! A u potonjem slučaju uvijek postoji problem: kako ih prepakirati? Ako ih ne presavijete dovoljno vješto, pola će im sadržaja završiti u torbi, ali čak i ako to uspijete, kvaliteta će im se pogoršati: postat će suhi, suhi ili žvakaći, bezukusni. Zvuči li vam ova situacija poznato?

Od sada ne morate brinuti o tome! Možete jednostavno ponovno zatvoriti hranu u vrećicama pomoću ručnog zatvarača vrećica Innovagoods! Jednostavan je i siguran za korištenje: s nekoliko uvježbanih pokreta možete zatvoriti vrećice koje je već otvoreno i tako sačuvati kvalitetu proizvoda i nakon otvaranja. Gornji dio uređaja opremljen je oštricom, tako da ponovno otvaranje vrećica neće biti problem.

Ako smatrate da je ovo stvoreno za vas, ne oklijevajte možete ga naručiti ovdje!

 

Nadamo se da smo vam uspjeli dati neke korisne savjete o tome kako spakirati hranu ako idete na dugo putovanje! Ako vam se objava svidjela, lajkajte našu Facebook stranicu kako ne biste propustili druge korisne informacije!

#