gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Ovako usitnjavate sastojke u nekoliko sekundi

2023. 05. 19.

Ovako usitnjavate sastojke u nekoliko sekundi

Priprema sastojaka

Mnogi ljudi smatraju da je priprema sastojaka najdugotrajniji zadatak pečenja i kuhanja. Nužni su guljenje, rezanje, rezanje na kriške, sjeckanje, rezanje na kockice i gnječenje - a to svakako mogu biti zamorni zadaci. Barem ako ih ne radite pravim uređajem! 

No, ako imate na raspolaganju alate i strojeve koji znatno olakšavaju te poslove, bit će već lakše!

Sjeckanje

Uz pomoć kuhinjskih sjeckalica, na primjer, možete uštedjeti mnogo vremena i energije, možete nasjeckati luk u nekoliko sekundi, narezati povrće i voće na male komadiće, samljeti orahe ili sjemenke.

Iskoristite li njihov potencijal na najbolji mogući način, mogu imati mnogo različitih i raznolikih uloga u kuhinji i u vašem svakodnevnom životu.

Upravo zato nije važno na koju ćete sjeckalicu glasati!

JUPITER kuhinjska sjeckalica

Električna sjeckalica JUPITER zapremnine 1,2 litre još je jedan izvrstan dio kvalitetne linije proizvoda Jupiter. 6 oštrih, zakrivljenih čeličnih oštrica od nehrđajućeg čelika osiguravaju savršeno sjeckanje povrća i voća, kao i brzo miješanje i gnječenje druge hrane. Oštrice rade brzo i ravnomjerno, stroj obavlja pouzdan rad.

Bez obzira radi li se o sjeckanju orašastih plodova, sira, luka, suhog kruha, povrća ili voća, JUPITER sjeckalica hrane radi izvrsno. S njim možete u nekoliko sekundi napraviti umak, vrhnje, sladoled ili čak pesto.

Jednostavan je i siguran za korištenje. Lako se rastavlja pa se lako čisti, a svi dijelovi osim motorne jedinice mogu se prati u perilici posuđa.

INNOVAGOODS mini ručna sjeckalica s užetom

Ako volite držati stvari pri ruci (čak i doslovno) i više volite izravno koordinirati aktivnosti kao što je sjeckanje, onda vam je potrebna INNOVAGOODS mini rezač povrća!

Sastojke možete usitniti vlastitim rukama, istovremeno uz minimalan napor. Vi radite pokrete rukom - sjeckalica ipak sjecka! Bit dizajna kabela je da okrećete oštrice povlačenjem kabela. 

Dovoljno je da sastojke koje želite nasjeckati izlomite na nekoliko komadića i stavite u sjeckalicu, a zatim zatvorite posudu sjeckalice. Jednom rukom držite lonac na vrhu, a drugom povlačite konac - što ga više povlačite, bit će vam kašastija:

  • S 1-5 povlačenja, usitnjavanje će biti grubo,
  • Sa 6-10 povlačenja, usitnjavanje će biti srednje,
  • S 11-20 povlačenja možete sitno nasjeckati sastojke
  • A s više od 20 povlačenja, odvija se već pasiranje.

A sjeckalica također dolazi s lopaticom za miješanje i poklopcem za zatvaranje, tako da možete miješati ono što vam je potrebno u posudi i čak staviti u hladnjak ako je potrebno. Također se lako čisti jer se lako rastavlja, a oštrice se mogu pojedinačno prati pod vodom iz slavine.

 

Ako i vi želite uštedjeti vrijeme i energiju tijekom pripremanja pečenja i kuhanja, koristite sjeckalicu: sjeckalicu JUPITER i INNOVAGOODS mini rezač povrća možete naručiti kod nas u nekoliko sekundi.

A ako tražite uređaj za obradu restoranskih količina, posjetite nas! Strojeve za guljenje,rezanje, gnječenje povrća također možete pronaći u našoj internet trgovini!

#