gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Posjetili smo velesajam Host Milano 2023

2023. 10. 17.

Posjetili smo velesajam Host Milano 2023

Od 13. do 17. listopada 2023. održala se 43. izložba Host Milano koja je jedan od najistaknutijih događaja u ugostiteljstvu. Manifestacija se održava svake druge godine u Milanu, Italija.

Svjetska izložba predstavlja najnovije trendove i inovacije u mnogim područjima ugostiteljske industrije, stvarajući priliku profesionalcima i poduzetnicima da saznaju više o najnovijim dostignućima i proizvodima. Brojni svjetski proizvođači predstavili su svoje najnovije proizvode i raznovrsna rješenja za restorane, hotele i kafiće.

Proizvodi su grupirani prema sljedećim temama: strojevi i rješenja za ugostiteljstvo, pekare, pizzerije, oprema za proizvodnju tjestenine, oprema za kafiće, strojevi za sladoled, konditorska oprema, ugostiteljski namještaj, rješenja za ugostiteljsko posuđe.
Ovdje opisane tehnologije, oprema i pribor dali su profesionalcima u ugostiteljstvu ideje o tome kako modernizirati i razviti svoje poslovanje. Razna inovativna rješenja dala su i uvid u to kakva će biti budućnost ugostiteljstva.

Sammic - Host Milan 2023 - Gammo Europe

Naš tim prvenstveno je posjetio proizvođače s dugogodišnjim partnerstvom s GAMMO EUROPE Kft. U ovom slučaju moguće je izgraditi živi, izravniji odnos.
Razmjenjuju se mnoge ideje i prijedlozi te razmjenjuju stručna iskustva. U isto vrijeme, osobna prisutnost jača povjerenje između proizvodnih partnera i preprodavača.
Moguće je pogledati i analizirati prototipove koji još nisu pušteni u serijsku proizvodnju, kao i razgovarati o povratnim informacijama kupaca o sličnim proizvodima.

Tre Spade - Host Milan 2023 - Gammo Europe

Osim noviteta, ustanovili smo da svi naši proizvodni partneri poseban fokus stavljaju na klimatske promjene, održivost, ekološki prihvatljiviju proizvodnju i pakiranje proizvoda.
I u trećoj godini nakon izbijanja Covida, sve više proizvođača prepoznaje važnost osobnog kontakta i kontinuiranog dijaloga.

Maxima - Host Milan 2023 - Gammo Europe

Na temelju tih razmišljanja izložbu Host Milano vidimo i kao nezaobilazan događaj za profesionalce u ugostiteljstvu.

Host Milano nećemo propustiti ni 2025. godine.