gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Pravi dodatak za kućne zabave: aparat za hotdog

2023. 04. 28.

Pravi dodatak za kućne zabave: aparat za hotdog

Dobar tulum

Što je dobra kućna zabava? Jedno je sigurno: ako gostujuću vojsku čine dobri ljudi, ništa loše ne može izaći iz toga!

Ipak, postoji zlatno pravilo: čak i najljubaznija, najveselija osoba postaje mrzovoljna kad je gladna. Dobro je to imati na umu, jer smo gotovo sigurni da ćete se sami pobrinuti za potrebnu količinu pića (dapače, čak i rashlađivanje hladnjakom za piće ili leda), ali lako je zaboraviti na međuobrok za suzbijanje gladi!

 

Grickalice za tulum

Isprva će vam se možda činiti dobra ideja kupiti čips i napraviti kokice, ali doći će trenutak kada to više neće biti dovoljno. Ovdje će vam trebati više od samo nekoliko običnih čipsa!

Sjetite se brzo pripremljenog, bez posebnih sastojaka, ali zasitnog obroka koji se može začiniti na razne načine i kojemu nitko neće odoljeti!

Da, radi se o hotdogu!

A kad smo već kod hotdoga: vrijeme je da upoznate Gammo uređaj za hotdog !

 

Uređaj za hotdog

Gammo uređaj za hotdog je uistinu profesionalni stroj uz pomoć kojeg možete jednostavno i brzo napraviti hotdog – čak i više odjednom!

Potrebno je samo uliti malo vode u posudu za kuhanje na pari, staviti stakleni cilindar, napuniti košaricu hrenovkama (u nju može stati do 30 hrenovki) i staviti kiflice na šiljke (dostupna su i 4 šiljka za grijanje) .

Pored stavite umake (kečap, senf, majonezu, barbeque umak itd.), prženi luk, narezanu jalapeño papriku i druge slične sastojke, a sve može biti i samoposluživanje!

Tako da svatko, kad god ogladni, može složiti svježi, ukusni i (ne manje važno:) zasitni hotdog po svom ukusu!

 

Varijante hotdoga

Hotdog je odličan izbor za kućnu zabavu već samo zato što se može pripremiti na tisuću načina - slobodno eksperimentirajte s njim!

Odmah postoji opcija da se ne radi od hrenovki, nego od npr. tankih kobasica koje se mogu pržiti! Štoviše, ako koristite hot-dog rollgrill tanke kobasice će biti još ukusnije!

A kada je u pitanju variranje ostalih preljeva, nebo je granica! Džem od crvenog luka, na primjer, itekako će pojačati hotdog! No, može se koristiti ribani sir, slanina, pa čak i gljive!

Postoji još jedna varijanta koju još nismo spomenuli: corn dog. Istina je da ova priprema zahtijeva nešto više vremena, jer treba pripremiti tijesto koje će se pržiti dok ne postane hrskavo...ali okus će pričati sam o sebi! A uz odgovarajući uređaj možete napraviti do 6 hrenovki na štapićima istovremeno!

 

 

Kada ćete sljedeći put imati kućnu zabavu? Jeste li već nabavili potrebne alate? Mogu li doći hladnjakom za piće, uređaj za kokice, i uređaj za hotdog Od nas nabavite osnovne potrepštine za stvarno cool kućne zabave!

#