gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Zašto mi treba kuhalo za rižu? Pa zato!

2019. 06. 08.

Zašto mi treba kuhalo za rižu? Pa zato!

Autor ovog članka također je nebrojeno puta isprobao klasične recepte od jedne jedinice riže, dvije jedinice vode i malo soli, ili jedne jedinice pržene riže pa jedne i pol jedinice vode, ali na kraju riža obično samo se slijepi ili ostane sirovo, a u najgorem slučaju sve je izgorjelo.
 
Kuhalo za rižu čini stvari mnogo lakšim. Samo stavimo rižu u aparat, ulijemo vodu u aparat (bez mjerenja), pritisnemo tipku ili dvije, i onda čekamo da riža bude gotova!
 
Jedna od najvećih prednosti kuhala za rižu je ta da gotovo eliminira mogućnost pogreške. Na njemu možete prilagoditi toliko stvari da je na kraju gotovo nemoguće ne imati dobar krajnji rezultat.
 
Može se koristiti za sve vrste riže.
 
 
Ali s kuhalom za rižu možete napraviti više od same kuhane riže - i tu ovaj stroj postaje stvarno zanimljiv! Kao kuhinjski alat može se slobodno i kreativno koristiti poput tave ili pekača za vafle, u kojem se mogu napraviti topli sendviči i kajgana.
 
Uz sol, papar, maslinovo ulje i komad cijele rajčice rižu možemo učiniti puno uzbudljivijom. Ali ako želite ići dalje od toga i umjesto priloga pripremiti punovrijedan obrok, onda dodavanjem nasjeckane šunke, mrkve, gljiva, kukuruza i celera, umjesto obične kuhane riže, odmah dobivate gotov ručak (također vrijedi napraviti soja umak s pečenim lukom) . Cijeli recept možete pronaći u video prilogu ispod:

Za one koji bi nakon ovoga radije pojurili u prvu trgovinu za kućanstvo po kuhalo za rižu, razumijemo to, ali imamo dobre vijesti za njih: nema potrebe za žurbom, GAMMO električno kuhalo za rižu, možete naručiti i online, u našem webshop-u, koji se osim riže preporučuje i za kuhanje jaja, povrća i jakobovih kapica!