gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Europsko nogometno prvenstvo 2024.: osnovni dodaci za gledanje utakmice

2024. 05. 28.

Europsko nogometno prvenstvo 2024.: osnovni dodaci za gledanje utakmice

Sljedeće datume zabilježite u svoj kalendar!

Ovaj blog je sada prvenstveno napisan onima koji imaju u svojoj obitelji barem jednog ljubitelja nogometa. Ukoliko ste to Vi sami ili kao ugostitelj želite par ideja za ljeto, u svakom slučaju nastavite s čitanjem!

Upišite u svoj kalendar sljedeća tri datuma, kada će Hrvatska reprezentacija igrati u pretkolu Europskog Prvenstva:

  • 15. lipnja, 18:00 (Hrvatska–Španjolska)
  • 19. lipnja, 15:00 (Hrvatska–Albanija)
  • 24. lipnja, 21:00 (Hrvatska–Italija)

Za ove datume nikao ne organizirajte obiteljski program ukoliko imate ljubitelja nogometa u obitelji! Što više i za ostale dane se dogovorite s članovima ovitelji koji su ljubitelji nogometa, jer najvjerojatnije žele pratiti i ostale utakmice. (Ideja: nemojte ništa organizirati ni za 14. srpnja, tada je finale EP-a!)

Osnovni dodaci za gledanje utakmica

Bilo da želite stvoriti savršenu atmosferu za sebe, svog partnera koji voli nogomet, svoje dijete, oca ili goste za gledanje utakmice, postoji nekoliko dodataka koji će vam dobro doći. Nadamo se da će i utakmice jamčiti da će svako poslijepodne i večer provedeno uz utakmice biti nezaboravno iskustvo - ali puno toga ovisi i o posluživanju, što smo u ugostiteljstvu već naučili!

Zato smo prikupili 3 dodatka koja biste trebali kupiti što prije za nogometno EP!

 

Rashladni dispenzer za pivo

"Pivo uvijek pri ruci!" – ovo je vjerojatno jedan od najvećih snova svakog ljubitelja nogometa. Užasno je kada je krigla/limenka/boca piva prazna i morate hodati do hladnjaka po sljedeću količinu... Pa, šalu na stranu, gledanje utakmice kod kuće stvarno čini ugodnim i udobnim ako se samo morate nasloniti naprijed do aparata za točenje piva s praznom čašom i može ga napuniti za nekoliko sekundi!

Stoga svakako preporučamo kupnju sljedećeg proizvoda: INNOVAGOODS rashladni dozator piva 4 litre. 2 posude za led mogu se staviti u sredinu, tako da se pivo može stalno držati ohlađeno. Doziranje je također jednostavno, zahvaljujući slavini možete jednostavno i bez kapanja napuniti praznu čašu. Štoviše, naočale se mogu pohraniti u pretinac u donjem dijelu!

 

Hot dog roller grill

Koja hrana pristaje uz gledanje utakmice? Nešto što je jednostavno za napraviti i ide uz pivo. Hrenovke su obično ovakve!

Nema bolje ljetne hrane od pečenih tankih kobasica ili hrenovki!

Preporučujemo ovaj proizvod: GAMMO hot dog rollgrill - s 11 rolnica Hrenovke i kobasice bit će hrskave, ukusne i aromatične na roštilju. Hrenovke, senf, kečap i drugi dodaci - i savršena gozba za utakmicu je spremna!

 

Sjeckalica za krumpir

Prvo Vam bi se činilo kao iznenađujući prijedlog, ali ako razmislite o tome kako se prženi krumpiri dobro slažu s hladnim pićima, logično je da bi vam mogao zatrebati ovaj proizvod: sjeckalica za krumpir!

Uz pomoć ovog alata bit će puno lakše i jednostavnije pripremiti krumpir za prženje.

Slobodno ga naručite, dobro će vam doći!

 

Želimo vam dobru podršku za Europsko nogometno prvenstvo 2024.! Igrači će sigurno učiniti sve da iskustvo bude nezaboravno, dajte sve od sebe da uvjeti za gledanje utakmice na domaćem terenu budu savršeni!

Ako vam se članak svidio, podijelite ga s prijateljima na društvenim mrežama! A ako želite čitati još sličnih sadržaja, pratite našu Facebook stranicukako ne biste propustili najnovije vijesti!


Povezani proizvodi