gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

GAMMO električni stolni roštilj-glatka površina 54cm

Proizvođač: GAMMO EUROPE • Broj artikla: HEG-818

A professional grilling device is an excellent tool for the catering industry. With their help, you can prepare fresh and tasty dishes quickly, even in front of your guests. With its use, you can also prepare a varied and exciting menu: in addition to a wide variety of meats, vegetables, and cheeses, you can even grill scallops on them. This model is made with a smooth baking surface and is easy to move due to its size.

Dalje na detaljniji opis proizvoda »

Preporučujemo naše ekstra usluge:

Na lageru: 48 kom

Očekivani rok dostave: četvrtak • 2024.09.19.

150,00 EUR120,00 EUR + PDV

Jamstvo (tvrtke i organizacije): 1 godina(e) •Jamstvo (potrošači): 2 godina(e) • Zemlja podrijetla: N/A • TARIC broj: 84198180

Mišljenje kupaca:

  • 5 bod 2 prema ocjenama

Daljnje ocjene »

Opis proizvoda

GAMMO električni stolni roštilj-glatka površina 54cm

Električni stolni roštilj s glatkom površinom za profesionalnu upotrebu. Prikladan za prženje mesa, ribe, jaja, povrća, sira i ostale hrane. Preporučujemo barovima, bistroima, mobilnim bifeima i restoranima.

Površina ploče: glatka, 1-zonska ploča za roštilj
Gril ploča od ugljičnog čelika, debljine od 6-mm-a
Podesivi termostat: od 50 ° C do 300 ° C
Stabilna konstrukcija, velika nosivost
Konstrukcija od nehrđajućeg čelika i posuda za kapanje
Četiri gumena stopala za stabilnost
Lako se čisti

Kliknite ovdje za narudžbu daljnjih dodataka!

Parametri

Ulazna električna snaga

3000 W

Električna veza

220/50 V/Hz

Širina

550 mm

Dubina

430 mm

Visina

240 mm

Neto težina

25 kg

Vezani dokumenti

Proizvođač proizvoda

Ocjene kupaca

Na našoj web stranici objavljujemo samo recenzije, koje su napisali stvarni kupci. Također objavljujemo i negativne recenzije i moderiramo ih samo ako je to apsolutno neophodno zbog njihovog sadržaja ili stila. Naš Pravilnik o Ocjenjivanju i Moderiranju možete pročitati na ovoj stranici .


2024.01.17


2024.03.11

Pitanja - odgovori