gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Gammo-priče: korisnička služba i bend

2024. 03. 11.

Gammo-priče: korisnička služba i bend

U siječnju sam napunio 2 godine radnog staža u timu GAMMO kao djelatnik u službi za korisnike. Već i sam početak u ovoj tvrtki je bio nasvakodnevan, pošto pri aktualizaciji svoje autobiografije me je nazvala moja poznanica (tko još tada nije imala pojma o mojoj namjeri za promjenom radnog mjesta) s izjavom "Nazovi odmah ovaj broj, neće ti biti žao, radi se o dobroj ekipi i o dobrom poslu." Nisam se razočarao!

S poslovnim procesima me je upoznao moj kolega József B., i to dosta svestrano. Nakon prijevoda Web stranice brzo sam naučio proces fakturiranja. Upoznao sam rad u skladištu i od tada sam već dobio i razne ostale zadatake. S kolegama, prema mom mišljenju sam uspio uspostaviti dobar kolegialni odnos.

Raspoloženje u GAMMO-u je uvijek dobro. Nije da ponekad nema težih dana, ali ih ima svugdje. Naravno kupci i posao su na prvom mjestu ali rado slušamo šaljive priče a i probleme svojih kolega. Znam da je "obiteljski štimung" u današnje vrijeme već dosta istrošena fraza, ali kod nas i nije. To se najviše može primjetiti na priredbama naše tvrtke kao što su teambuilding izleti i već tradicionalni festival punjenja kobasica GAMMO. Štoviše s par kolega smo osnovali bend "B-side" i na uvodnom koncertu smo i odsvirali svoje pjesme našim kolegama i njihovim obiteljima. Sa solidnim uspjehom!

 

Što se doživljaja tiče, među najdražima mi je onaj kada me je nazvala starija dama iz Hrvatske, pa mi je objasnila što ona nema veze s internetom stoga bi svoju narudžbu izdiktirala preko telefona. Pošto je to kod nas nazamislivo počeo sam joj ispričati korak po korak s klika na klik kako se to radi. Na kraju je uspjela poslati svoju narudžbu putem naše webtrgovine. Kroz suze mi se zahvalila i radosno mi je rekla što joj je ovo bio prvi put da je uspjela poslati narudžbu putem interneta, za što je mislila da nikada neće uspjeti.


Povezani proizvodi