gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Gammo priče: od dostavljača do menadžera logistike

2024. 03. 19.

Gammo priče: od dostavljača do menadžera logistike

Tvrtku GAMMO već poznajem od kolovoza 2017. U to vrijeme sam radio kod jedne tvrtke kao dostavljač i tako sam im redovito dostavljao robu.
U kolovozu 2018. sam dobio upit, da li bih imao volju raditi za njih. Pošto je djelokrug tvrtke i mentalitet tadašnjih kolega koje sam upoznao tijekom dostave bio simpatičan, odmah sam dao pozitivan odgovor.

Od tada je prošlo skoro šest godina i do dana današnjeg nisam požalio što sam onda promijenio radno mjesto. Počeo sam s klasičnim prikuplanjem i dostavom proizvoda, a danas sam koordinator jedne super logističke ekipe. S kolegama uvijek se trudimo da naručeni proizvodi dođu do naših kupaca na vrijeme i bez ikakvih oštećenja na njihovo zadovoljstvo.

Gammo nije samo radno mjesto. Nakon jačih radnih dana s kolegama organiziramo i zajedničke programe: veću dozu adrenalina trošimo pri natjecanju u  stolnom tenisu ili pikadu, ili na izletima na biciklu, ponekad s pečenjem palačinki ili roštiljanjem.
Stolni tenis i pikado igarmo na sjedištu tvrtke, tada je uvijek žestoko natjecanje.
Ovisno o vremenu prisutni smo na takozvanim Biciklističkim doručcima koji se organiziraju u glavnom gradu, tim prilikama svatko dolazi na biciklu do Mosta Slobode i odavde zajedno dolazimo na radno mjesto na biciklu. Drugom prigodom pak idemo na zajednički izlet biciklom prema sjeveru kraj Dunava. Tada se vozimo na jako lijepim mjestima i otkrivamo nova i nova mjesta. Naši izleti biciklom uglavnom se završavaju u bifeu Ebihal (Punoglavac) i odavde nakon manjeg osvježenja nastavljamo put do naših domova.
Punjenje kobasica i roštiljanje su već tradicija kod naše firme. Tada svatko nađe neki posao, neko zanimanje koje mu pristaje i nakon toga dan završavamo sa zajedničkom večerom i manjim tulumom.

Nakon niza godina se stvorila jedna sjajna ekipa, puno toga sam naučio i suočio sam se s puno izazova.
Nikada nisam mislio da postoji radno mjesto gdje čovjek odlazi kao da ne ide na posao.


Povezani proizvodi