gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Očuvanje savršenih okusa za zimu: uz pomoć GAMMO strojeva za sušenje

2023. 11. 08.

Očuvanje savršenih okusa za zimu: uz pomoć GAMMO strojeva za sušenje

Kako se kalendar okreće prema hladnijim mjesecima, obilje svježeg voća i povrća počinje nestajati iz ponude. Ali što ako bismo mogli sačuvati okuse ljeta za ledene zimske dane? S GAMMO sušilicama to nije samo moguće, već je i moderno i učinkovito. Čitajte dalje i upoznajte ih!

GAMMO sušilica s 12 posuda: savršeni suputnik za svakodnevnu upotrebu

GAMMO sušilica s 12 posuda nudi savršenu kombinaciju praktičnosti i elegancije. Uređaj je odličan za sušenje voća, povrća, gljiva i mnogih drugih namirnica. Zahvaljujući digitalnoj upravljačkoj ploči, vrijeme sušenja i temperatura mogu se precizno kontrolirati. Ugrađeni ventilator osigurava ravnomjerno strujanje zraka, tako da se hrana tijekom sušenja ravnomjerno suši na svim pladnjevima.

Uređaj radi na niskoj razini buke. Zbog toga može raditi čak i noću bez ikakvih smetnji. Zahvaljujući nehrđajućim površinama, čisti se jednostavno i brzo.

GAMMO sušilica sa 16 posuda: za veće potrebe

Verzija sa 16 ladica ima sve iste značajke kao i njegov manji brat. Sa svojim većim kapacitetom idealan je izbor za one koji planiraju sušiti veće količine proizvoda. Zahvaljujući više ladica, može istovremeno rukovati s više voća ili povrća, što štedi vrijeme i povećava učinkovitost sušenja kod kuće.

Oba modela dehidratora od nehrđajućeg čelika lako se uklapaju u moderne kuhinje, a digitalna kontrola omogućuje jednostavno i precizno podešavanje temperature i vremena sušenja.

GAMMO sušilica s 11 polica: alat za profesionalno sušenje

Kada su kvaliteta i kvantiteta važne, GAMMO sušilica s 11 polica postaje šampion u kućnom sušenju. Ova sušilica koja koristi tehnologiju kondenzacijskog sušenja savršeno je rješenje za one koji žele sušiti velike količine voća, povrća ili drugih sirovina. Uređaj suši na niskim temperaturama, zahvaljujući čemu se čuvaju okus, boja i hranjivi sadržaj hrane, uz štedljiv i učinkovit rad.

 

Zimski mjeseci ne moraju značiti nedostatak svježih okusa. Uz širok izbor GAMMO sušilica možete uživati u okusima ljetnih i jesenskih usjeva iu hladnim mjesecima. Svaki model svojim jednostavnim rukovanjem, štedljivim radom i očuvanjem okusa proizvoda osigurava postizanje profesionalnih rezultata kod kuće.

Odaberite najbolju GAMMO sušilicu za sebe i neka vaš dom miriše kao malo ljeto usred zime!


Povezani proizvodi