gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Upoznajte sokovnik!

2024. 03. 22.

Upoznajte sokovnik!

Prednosti sokovnika

Sokovnik ne smije nedostajati iz vaše kuhinje ako želite brzo i jednostavno napraviti zdrave obroke, uštedjeti vrijeme i imati raznovrsnu hranu.

Omogućuje pripremu ukusnih napitaka i jela bogatih vlaknima od svježeg voća i povrća bogatog hranjivim tvarima u nekoliko sekundi.

 

Višestruka upotreba sokovnika

Možda je prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na sokovnik budu ukusni, šareni smoothieji. Međutim, može se koristiti za mnogo više od toga. Pokušali smo za vas prikupiti ideje koje bi mogle biti posebne!

 

Doručak: zdjela Smoothie-ja

Ako želite pojesti zaista zasitan, energetski bogat i zdrav doručak, zdjela smoothie-ja je odličan izbor! To je u osnovi ekstra gust smoothie koji možete jesti žlicom. Tajna je u tome da koristite više voća (po mogućnosti smrznutog) i manje tekućine.

Savjet: Dodajte chia sjemenke, grčki jogurt i led kako biste postigli pravu konzistenciju. (Na našim stranicama možete pronaći i multifunkctionalne uređaje koji imaju poseban program za izradu ledenih koktela/smoothija.) Gotov doručak poslužite sa sjemenkama i svježim voćem.

 

Ručak: Juhe

Uz pomoć sokovnika za voće i povrće moći ćete napraviti nevjerojatno meke i kremaste juhe. Bilo da se radi o hladnoj krem juhi od malina ili o božanstvenoj, toploj krem juhi od povrća, s ovim uređajem rezultat će biti zajamčeno dobar!

Savjet: Sirovinu juhe koju ste odabrali skuhajte dok ne omekša (to može biti npr. cikla), pa je izmiksajte s malo temeljca. Zahvaljujući tome, tekstura "baznog materijala" će biti puno kremastija. Kad ste izmiksali, vratite na štednjak i dodajte vrhnje za kuhanje. Kad je gotovo dodajte začine po svom ukusu!

 

Večera: umaci i sosevi

Zahvaljujući funkciji blendera u sokovniku možete napraviti ukusne domaće umake i soseve za večeru.

Savjet: Stavite rajčice i listove bosiljka u stroj, a nakon blendanja začinite solju, paprom, origanom i majčinom dušicom. Nakon toga pripremljeni umak možete namazati na pizzu, ali je savršen i za špagete.

 

Koju vrstu odabrati?

Na našim stranicama možete pronaći više vrsta sokovnika, tako da imate priliku odabrati aparat koji najbolje odgovara vašim potrebama i očekivanjima. Svi uređaji su vrlo jednostavni za korištenje i lako se rastavljaju i čiste nakon upotrebe.

 

Sažetak

Ukratko, može se reći da sa sokovnikom ne samo što možete biti pravi superheroj koji može raditi tisuću stvari odjednom, već možete i pripremati ukusnu hranu. A zahvaljujući širokom izboru, lako i jednostavno možete odabrati stroj koji vam najviše odgovara.

Ako se pitate koja još svojstva imaju sokovnici, kliknite ovdje!

 

Želite li čitati slične zanimljive sadržaje i upoznavati nove recepte, pratite našu stranicukako ne biste propustili novosti!

#