gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Poslastice za dan djece

2023. 05. 22.

Poslastice za dan djece

Delicije za Dan djece

Sigurni smo da želite svojoj djeci učiniti Dan djece nezaboravnim. Sigurno ih možete oboriti s nogu s nekoliko ukusnih zalogaja.

Također imajte na umu da za djecu ukusna poslastica znači nešto drugo! Možda bi vas partner nevjerojatno razveselio kada bi vas iznenadio, recimo, voćnom salatom ili božanstvenom proljetnom salatom – ali za djecu će sladoledni sendvič biti pobjednik!

Potpuno razumijemo ako im ne želite uvijek davati slatke ili masne slatkiše, ali možete napraviti iznimku nekoliko puta godišnje (dan djece, rođendan, imendan). A ove poslastice čak nije ni moguće napraviti na nezdrav način: uz malo istraživanja ili kreativnosti sigurno ćete pronaći neke recepte ili rješenja koja će vam pomoći da ih učinite zdravima!

Donosimo vam nekoliko savjeta što će se sve naći na stolu zadnje nedjelje svibnja!

Biskvit

Čokolada, krema od lješnjaka, Nutella, džem, sušeno voće – niz mogućnosti je beskrajan.

I nije ih teško napraviti (pogotovo ako imate prešu za kekse) kod kuće.

Ako kod kuće već imate Assistent samostojeći miksernastavak za mljevenje mesa, onda vam treba samo Ankarsrum Assistent nastavak za kekse kako bi priprema delicija bila zaista jednostavna!

A gotovi keksići se mogu s veseljem konzumirati.

Muffin

Mnoga djeca vole muffine. (I budimo iskreni, ni mnogi od nas odraslih im ne mogu odoljeti.) Nema sumnje da muffin može biti pravi Jolly Joker na Dan djece. 

 

Kliknite ovdje, i nabavi kvalitetni kalup za muffine!

Palačinke

Palačinke također spadaju u kategoriju koja vam ne može dosaditi! Slane palačinke, slatke palačinke. Američke palačinke, kaserole palačinke.

"Raznolikost me oduševljava!" govorili su. Pa, u slučaju palačinki, to je eksponencijalno točno. Uz malo pretjerivanja: možete ih puniti praktički svime: mogu se pojaviti domaći pekmezi koje su kuhali bake i djedovi, kakao, cimet, čokoladna krema i svježi sir.

A ako je lijepo vrijeme, palačinke možete ispeći i na otvorenom! Nabavite električni pekač za palačinke, koji jednostavno možete iznijeti u vrt i neka zabava počne!

Vafli su delicija kojih ima u svim količinama i u svim varijantama!

Raznolikost je zajamčena milijunima preljeva koji im se mogu dodati. Ovo je idealno vrijeme da desertu dodate voće u velikim količinama, a naravno, ne ostavljajte čokoladnu kremu, čokoladni preljev i šlag u hladnjaku! Štoviše, možete pripremiti i mali puding – ili sladoled!

Klasična forma samo je vrh ledene sante! Na primjer, jeste li čuli za vafle s mjehurićima? A o vaflima u obliku srca? A što je s formom oblikom lizalice? Ovo je stvarno extra i posebno! Ako ništa drugo, ovo će zasigurno djeci učiniti Dan djece nezaboravnim!

Sladoled

Ne možemo ni bez ideje o domaćem sladoledu! Ne postoji ništa uzbudljivije za dijete nego pripremanje sladoleda kod kuće!

S Hendi aparatom za sladoled od 2 litre neće vam trebati više od 1-2 sata! Samo trebate sipati sastojke - i aparat automatski obavlja svoj posao! Sve što trebate učiniti je uživati u sladoledu za koji točno znate od čega je napravljen: tako da nećete morati brinuti o problemima uzrokovanim osjetljivošću na hranu!

Kokice

Dobro je ako u svom arsenalu imate nekoliko slanih ideja za grickalice! Ne vole svi slatko, pa moramo spomenuti i neke slane poslastice.

Kokice su stvarno razumljive same po sebi - ako mogu tako reći. Dodatno je to što ga pripremate s cool cool aparatom za kokice!! S njim možete napraviti čak i veću porciju u nekoliko sekundi, tako da ništa drugo neće moći stati na put gledanju obiteljskog filma uz grickalicu.

Pohano meso i pohani sir

Djeca sada često traže prženo meso i prženi sir u restoranu. Pa zašto ih ne iznenaditi nečim ovakvim i na Dan djece?

Uz pomoć friteze bit će dječja igra pržiti delicije i prilog koji ide uz njih, dobri stari pomfrit! Štoviše, kečap  možete napraviti čak i kod kuće – jer možete biti sigurni da će htjeti svoje zalogaje umočiti u kečap!

 

Nadamo se da smo vam uspjeli dati nekoliko ideja kako Dječji dan iu gastronomskom smislu učiniti pravim praznikom za djecu! Naravno, naš popis nije potpun: s pravom se možete zapitati gdje je ostala pizza, šećerna vuna, ili krafna ! Ne dopustite da vam išta ograniči maštu, a ovdje možete dobiti sve što vam treba!