gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Tajna božanstvenih palačinki: aparati za palačinke

2023. 07. 31.

Tajna božanstvenih palačinki: aparati za palačinke

Božanstvene palačinke

Svaka mama, svaka baka ima svoj recept za palačinke. U svakoj se obitelji u tijesto za palačinke u različitim omjerima dodaju brašno, jaja, sol, šećer i mlijeko ili soda voda. I ne može se reći ni da je jedan recept bolji ili lošiji od drugog. Svaki od njih ima svoj poseban i jedinstven karakter koji ga čini jedinstvenim.
Nije slučajno da su palačinke osvojile cijeli svijet. A iz toga proizlazi da, kao i svaka obitelj, tako i svaka zemlja ima svoju verziju palačinki.

 

Tisuću verzija palačinki

Klasično, kako to mi u srednjoj Europi znamo, palačinke se prave od tekućeg tijesta i peku se s obje strane. No, i tu su mišljenja podijeljena oko toga koliko prženo tijesto treba biti debelo, a iako se većina zaklinje u slatke varijante, vrlo je zastupljena i slana varijanta. Navedeni sastojci se mijenjaju i nadopunjuju drugim sastojcima ovisno o zemlji u kojoj se nalazimo.

I naravno, nadjeva može biti tisuću različitih (ukoliko i ima nadjeva, jer nije rijetkost jesti ih samostalno ili kao prilog). Gotovo svi su upoznati s palačinkama s pekmezom, svježim sirom i kakaom, ali popis se može nastaviti još dugo, u tijesto se mogu dodati tisuće i tisuće ukusnih nadjeva. Štoviše, poznajemo nekoliko varijanti i po pitanju posluživanja: netko palačinku mota, drugi savija, a osim ovih svakako postoje i druga rješenja.

 

Uređaji za palačinke

Tajna božanstvenih palačinki nije samo u receptu. Sastojci mogu varirati, ali palačinke su posvuda rajske. Možda je ključno to što se palačinke uglavnom rade s ljubavlju, jer svatko tko pravi palačinke može biti gotovo siguran da će biti zadovoljan njima.

No, to ne bi bilo dovoljno da je njegova priprema glomazna i puna gnjavaža. Upravo to možete izbjeći ako koristite profesionalne aparate za palačinke s kojima će njihovo pečenje biti dječja igra!

 

GAMMO električni pekač palačinki

Električni aparat za palačinke GAMMO ima promjer 40 cm i pravi je profesionalni alat. Čvrsta i pouzdana, s posebnom neprianjajućom površinom za pečenje koja osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i lako se čisti.

Uz njega dolazi i špatula za izravnanje tijesta za palačinke, a isplati se nabaviti i lijevak za doziranje kako bi rad bio još precizniji i glatkiji.

A ako želite raditi još brže i učinkovitije kako bi sve palačinke bile gotove na vrijeme, odaberite dvostruku verziju u kojoj možete peći dvije palačinke istovremeno na 2 zasebno podesive površine za pečenje: GAMMO dupli električni aparat za palačinke

 

LA FELSINEA Crepes LS električni pekač palačinki

Ako vam je bitan brz i učinkovit posao, jer primjerice imate bife, kafić ili restoran u kojem svake minute netko traži palačinke, onda vam LA FELSINEA Crepes LS električni pekač palačinki može dobro poslužiti!

Kompaktan uređaj stane u male prostore i iznimno je jednostavan za korištenje zahvaljujući svom praktičnom dizajnu. Nema sumnje da vam je potreban ako želite brzo ispeći izvrsne i ukusne palačinke.

 

SAMMIC CG-140 plinski pekač palačinki

A ako tražite plinski aparat za palačinke, onda će SAMMIC CG-140 plinski pekač palačinki biti pravi izbor.

A s dvostrukom verzijom, učinkovitost se može dodatno povećati SAMMIC CG-240 dvostruki plinski aparat za palačinke

 

Nadamo se da smo vas potaknuli na dobru palačinku! Bilo da svoju obitelj, rodbinu, prijatelje ili svoje goste želite poslužiti božanstvenim palačinkama, uređaj za palačinke će vam dobro doći! Samo kliknite ovdjei možete odabrati onu koja vam se sviđa!


Povezani proizvodi