gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Nova grupa sušilica ATACAMA iz Italije

2017. 06. 09.

Nova grupa sušilica ATACAMA iz Italije

Svatko tko je ikad bio u južnoj Italiji zna da su tamo sušene rajčice gotovo nezaobilazan dio svakodnevnog obroka. Ali ne morate ni ići tako daleko, grožđice, sušeno voće ili sušeni začini sastavni su dio i drugih europskih kuhinja.

Vidimo da sve više naših kupaca želi ove sušene delicije napraviti kod kuće.

Srećom, umjesto jeftinih sušilica dostupnih u supermarketima (koje često uzrokuju neravnomjerno sušenje, a u najgorem slučaju i stvaranje plijesni), dostupne su i horizontalne sušilice koje suše brže i temeljitije.

Dizajn novih talijanskih sušilica ATACAMA je takav da topli zrak struji vodoravno i s posebno dizajniranim vrtlozima između posuda, čime se brzo i učinkovito uklanja para iz svake posude. Postoje tri verzije ove obitelji sušilica, koje se razlikuju po veličini i dizajnu. 

Sušilica ATACAMA CUBE

Sušilica ATACAMA CUBE najmanji je član obitelji. Ovaj stroj (ne puno veći od A4 lista papira!) sigurno će stati u svaku kuhinju, a i cijena mu je vrlo primamljiva. Ima šest plastičnih posuda u koje stane puno povrća i voća, a vrlo je lako rukovati s njom. Jednostavna za nošenje, praktična sušilica.

 

 ATACAMA PRO Dryer

Sušilica ATACAMA PRO znatno je veća od prethodne. Zbog šest ladica može osušiti vrlo veliku količinu. Ova verzija već ima pet automatskih programa s najpopularnijim postavkama, potpuno prilagodljiv program i odgođeni program koji se može pokrenuti u bilo kojem trenutku. Vrlo je korisna i njegova funkcija za održavanje suhoće s kojom održava ravnomjernu temperaturu nakon završetka programa sve dok se ne isključi. Uređaj ima metalni okvir obojen bojem u prahu i plastične ladice.

 

 ATACAMA PRO DELUXE Dryer

Sušilica ATACAMA PRO DELUXE očito je vrhunski model, njene dimenzije, performanse i rukovanje potpuno su identične prethodnoj verziji, ali je izrađena od nehrđajućeg čelika čak i ladice. Ovaj dizajn omogućuje vrlo dug radni vijek i također osigurava usklađenost s maksimalnim higijenskim standardima. Preporučujemo ga i onima koji žele izbjeći hranu koja dolazi u dodir s plastikom.

 

 

 

Trudimo se da ove sušilice uvijek imamo na zalihama, ali potražnja je nepredvidiva u sezoni, naručite što prije, da vam bude pri ruci kad vam zatreba!


Povezani proizvodi