gammo

kitchen & more

Korisnička služba: +385-99-632-7107
Radno vrijeme: 08:00-16:00 (Po-Pe)

Osnovni dodaci za roštiljanje

2021. 06. 02.

Osnovni dodaci za roštiljanje

Naši proizvodi vezani uz roštilj donose poseban okus zalogaja na otvorenom, užitak pečenja i ugođaj roštilja.
Znamo da roštiljanje više nije privilegija onih koji žive u vrtu, jer su na tržištu dostupni i mnogi stolni roštilji. Ali postoje takvi manji nepropustivi dodaci, s kojima je rad na roštilju pravi doživljaj!

Roštiljanje bez granica

Upoznajte kroz ovaj VIDEO , praktični sklopljivi roštilj na drveni ugljen, koji se može kupiti u prijenosnoj verziji. Idealan je izbor za roštiljanje na otvorenom, na terasi ili u vrtu.
Rasklopite roštilj i stavite ga na ravnu površinu otpornu na toplinu (po mogućnosti na tlo). Stavite posudu za ugljen, zagrijte je, postavite rešetku za roštilj i možete početi roštiljati na terasi, balkonu ili otvorenom prostoru po vlastitom ukusu.

Začini

Začinjavanje pripremljene hrane bitno je za postizanje pravog doživljaja okusa. Naš profesionalni mlinac za začine je ujedno i sprennik, ovako ćete imati uvijek pri ruci svoja 4 najdraža začina. Postavite nastavak za mljevenje na odgovarajući spremnik, postavite finoću mljevenje i začinite po svojoj volji.  Ovaj fenomenalan proizvod prvenstveno preporučujemo za mljevenje drobne soli i papra, ali preostala dva spremnika možete napuniti s omiljenim začinima. Pogledajte ovdje, njegovu uporabu!

Svježe povrće na jednostavan način

Ali što ako želite ponuditi i svježe povrće s roštilja? Tu dobije ulogu Innovagoods sjeckalica i mandolin za povrće, koji može sve zadatke sjeckanja riješiti s lakoćom. U kompaktnoj izvedbi sa 7 funkcija, s rezanjem na kockice, šnite i julienne, dok se meso peče, možete s lakoćom napraviti neku laganu salatu

Gašenje žeđi i osvježenje

Bilo kuda, hladno pivo svuda! Zbog toga toplo preporučamo da svojim gostima ponudite hladnu tekućinu na profesionalan način. Innovagoods rashladni dozator pića, je izrađen u prijenosnoj i stolnoj verziji, stoga je vrhunski dodatak za mjesta s doručkom, za restorane sa švedskim stolom ili za obiteljske sastanke ili vrtne priredbe. U sredinu spremnika se može metnuti manji spremnik za led, na taj način uređaj može držati i dozirati hladno pivo, limunadu ili ostale sokove. Upoznajte ga bolje u ovom videu!

 

Ako volite roštiljati, ne oklijevajte! Posjetite web stranicui nabavite sve potrebne potrepštine za savršenu zabavu uz roštilj!

 

 


Povezani proizvodi